Congresul profesiei contabile, ediția a XXII-a 28-29 septembrie

De Frimu Ghinea 02 Septembrie 2018, 12:07 Economie

congresul CECCAR 2018

Gândirea integrată, globalizarea și tehnologia – viitorul profesiei este tema celei de-a XXII-a ediții a Congresului profesiei contabile ce va avea loc la București, în perioada 28-29 septembrie, în contextul celor 100 de ani de la Marea Unire și 97 de ani de istorie a profesiei contabile reglementate în România.

Evenimentul va reuni aproximativ 500 de participanți de la nivel național și internațional – reprezentanți ai conducerii și membri CECCAR, ai autorităților și instituțiilor de reglementare, ai mediului de afaceri, precum și ai unor organizații internaționale și regionale din domeniul contabil. Congresul va fi precedat, în data de 28 septembrie, de Seminarul Internațional organizat în colaborare cu Comité de Integración Latino Europa-América (CILEA).

Tema unuia dintre cele mai importante evenimente dedicate profesiei contabile din România, cu participare internațională, este actuală într-o lume a afacerilor în continuă evoluție și în contextul unui mediu de reglementare volatil în care este esențială o gândire care să înglobeze mai mult decât elementele pur financiar-contabile ale unei organizații pentru a se asigura dezvoltarea pe termen lung și crearea de valoare. Devine imperativ, astfel, pentru organizații să adopte o gândire integrată, utilizând o abordare holistică pentru a-și stabili strategiile și a-și evalua performanțele, îmbunătățindu-și maniera în care comunică cu clienții, investitorii și toate celelalte părți interesate.

Ediția din acest an a Congresului profesiei contabile se va concentra pe aceste subiecte foarte relevante pentru evoluția profesiei și pe identificarea soluțiilor care ne vor ajuta, împreună cu partenerii noștri din mediul de afaceri și instituțiile și autoritățile de reglementare, să alegem cea mai bună cale de urmat.

 

 

 

Autor Frimu Ghinea 02 Septembrie 2018, 12:07 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii